Вижте безмозъчните бръмчалки, които заработват във време на коронавирус!Поведението на родни бръмчалки

, по време на световна грипна пандемия за пореден път показва интелектуалното им ниво. За самосъзнание и морал тук изобщо не може да става дума. [caption id="attachment_441506" align="alignright" width="241"]коронавирус Бръмчалки хукнаха по време на коронавирус[/caption] Въпреки забраните на правителството, български граждани да не напускат страната заради коронавируса, така наречените миски плъзнаха по света, където най-вероятно работят. Защото няма как да почиват, след като няма от какво да се изморят. И при условие, че нямат ден трудов стаж. Със сигурност с първичните си мозъчета осъзнават, че настъпва икономическа криза, която ще ги постави в незавидно положение. Затова използват всяка възможност да изкарат някой лев. Приемайки всяка оферта на повикване. Плеймейтката Екатерина Дойнова атакува плажовете на Занзибар. Тя не спира да залива социалните мрежи с провокативни снимки. На които позира в пози, които мъжкото съзнание не може да визуализира в главата си. Щедро излага на показ драстично увеличения си бюст.

„Чувствам се секси и ми е много топло"" казва Екатерина, която не дава вид да е притеснена от разпространението на коронавируса. Прибирането на Дойнова към България обаче може да е проблема. И не е изключено да бъде поставена в 14-дневна карантина.

Далеч от българския коронавирус е и моделката Жасмина Стоичкова. Тя забегна в горещ Дубай, където прекарва времето си основно по плажовете, откъдето залива с разголени снимки от които се виждат силиконови гърди секс татуировки и хищнически поглед. Тя отказва да разкрие дали е с мъж в емирството. Но посочва, че се радва на топло време и почивката. Вероятно не знае какво я очаква при пристигането й на летището в София, където вероятно ще бъде проверена, тъй като идва от Арабския полуостров. В Дубай по същото време е фолк-певицата Лейди Елена, която разнообразява времето си с посещение на популярни туристически дестинации. Изпълнителката не изглежда никак изплашена от световната пандемия. И си гледай кефа. Лейди Елена шашка почитателите си, които носят пуловери България и пуска стотици снимки от слънчевото емирството. На друг полюс е плеймейтката Анджелина, която лъсна в порно клип преди няколко месеца. Бомбастичната мацка си наложи забрана да излиза от хотелската си стая и прекарва последните дни затворена там. Анджелина единствено си позволява да излиза на терасата и то за бързо, за да не за да не се зарази с опасния коронавирус. Дали има мъжка компания в апартамента можем само да гадаем, пише вестник „България Днес”.