Илиана Раева бори коронавируса с молитва (Сподели я в мрежата)

Илиана Раева бори коронавируса с молитва (Сподели я в мрежата)
Гласувайте за статията

Илиана Раева показа как нетрадиицонно може да се спасим от коронавируса

„Приятели, бих искала да ви препоръчам една подходяща молитва за момента, в който се намираме. През годините съм преминала през много тежки моменти, включително и здравословни“.

Илиана Раева

Илиана Раева бори заразата с изпитана молитва

Това написа на официалната си страница във „Фейсбук“ председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева.

„И на мен, и на мои близки това е една от молитвите, които много ми е помагала. Когато изписаха майка ми от болница напълно неподвижна и и даваха максимум месец живот,

наред с всички медикаменти, аз й четях мантри, молитви и й правех билки всеки ден за всяка от болестите й.

Тя не само се възстанови напълно, но живя абсолютно пълноценен живот до смъртта си. Мога много да разказвам за вълшебната сила на молитвите, мантрите и билките, защото са част от живота ми.

В този тежък момент за всички нас, препоръчвам една молитва, която е добре да четете на глас всяка сутрин като си отворите очите“, написа още легендата на художествената гимнастика.

Молитвата, която Раева препоръчва:

МОЛИТВА ЗА ОПАСНО БОЛЕН

Господи Исусе Христе, един Ти человеколюбче, Който си бърз в подаването на помощ заради молитвите на Света Богородица, скоро покажи Твоята помощ към страдащия твой раб или рабиня (казвате името).

Избави го от болестта и тежкото страдание и го повдигни като лекар над лекарите във Всемира, за да съзнава и прославя непрестанно Името Ти пресвято.

АМИН

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар