Никита Джонсън избухна: Ай сиктир с тази паника и неадекватно поведение!(За какво призова)

Никита Джонсън избухна: Ай сиктир с тази паника и неадекватно поведение!(За какво призова)
Гласувайте за статията

Стресът от кононавируса накара мнозина известни личности да реагират

Никита Джонсън също реагира бурно срещу страшната пандемия от коронавирус. Победителката от от риалити формата „Биг Брадър“, пусна гнева си в действие, а причината се оказа настаналата масова паника.

Никита Джонсън

Никита Джонсън изригна бясна

„Ай сиктир с тази паника и неадекватно поведение!!! Голяма истерия и психоза в България,

разбирам, че социалната отговорност да спрем този вирус в зародиш е огромна също както и да имаме изпълнение на мерките за сигурност… но същевремнно е трагично и опасно как хората се паникьосват.

Хиляди публикации относно уж как да се предпазим от Корона вируса..но нито една не е научна“, пише атрактивната Никита. И продължава така:

„В Германия и Швеция където се намирам в момента няма паника и супер драстични ограничения въпреки повече от 1000 заразени в Германия и около 500 случай в Швеция…

Всички можем да се заразим, въпреки превенцияата с миене на ръце, маски и спазване на дистанция. Да, разбира се, че трябва да се пазим и да бъдем мобилизирани и стриктни, но ако продължи цялата тази паника генерално ще засилим неадекватни поведения и неадекватни решения.

Ами тези хора с автоимунни и придружаващи заболявания?! Горките живеят в огромен страх, стрес и ужас. Затова, ви призовавам, вместо да се паникьосвате, помогнете на някой, който в момента с право е паникьосан.

Някой, който е възрастен, болен от така наречените придружаващи заболявания и има нужда от помощ с ходене на пазар, и други подпомагащи функции. Тези хора не смеят да си покажат носа навън, и с право, за тях опасността е най-голяма.

В крайна сметка ние по-здравите ще трябва да помогнем на по-нуждаещите се! Аз лично за себе си мога да кажа, че хич не искам да се заразявам с какъвто и да било вирус но нямам никакво намерение да се паникьосвам и да се превърна в дисфункционална единица.

Затова, за Бога, запазете здравия си разум и помогнете, в момента, на старите и наистина нуждаещи се хора да не останат гладни от страх да отидат до магазина. Кой с каквото може!!!“, пише show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар