Строители изплашиха Ирина Тенчева: Застрашават квартала й със зараза! (виж тук)

0

Ирина Тенчева се паникьоса от строители в квартала й, страхува се от зараза!

Половинката на продуцента Иван Христов – Ирина Тенчева се обяви срещу строителни дейности, които текат в квартала й. Тяхната дейност не спира и за миг, въпреки извънредното положение.

Ирина Тенчева
Ирина Тенчева се изплаши от строители в квартала й

Според Ирина работниците са потенциална заплаха за всички в тузарския им квартал. И по тази причина строителните дейности трябва да бъдат прекратени, пише вестник „България днес”.

„Съкварталците са по домовете или на рехави опашки пред хранителните магазини, но както обикновено е пълно със строители. Ходят си, смеят се, пушат си фасовете, пият биричка и си хапват от обичайния „ресторант” за бързо хранене срещу гробищата…

Бира – скарата, както и градинския център и цветарския магазин си работят необезпокоявано. Опитах се да подам сигнал на всички телефони, които открих – без резултат”, оплака се Ирина Тенчева.

Тревогата й в случая е с абсолютно право, тъй като коронавирусът се разпространява наистина бързо и заразата може да дойде от най-различни места. И особено от работници, които не спазват изискванията за мерки и защита.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.