ШОК! Джена и семейството й се забавляват по време на криза (ВИДЕО)

ШОК! Джена и семейството й се забавляват по време на криза (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

С обявяването на извънредните мерки в България, фолкпевицата Джена и нейният съпруг Атанас Стоев-младши се прибраха при родителите на музиканта, които се хвалят с къща с огромен двор.

Джена и Наско използват почивката от нощния живот за семейството си. Тези дни показаха уникално видео, в което са се събрали с неговите родители на двора на къщата им. Най-голямо възхищение предизвика почти 3-годишният син на младото семейство, който се оказа достоен наследник на „Канарите“. Още от много малък има афинитет към музиката и вече дава заявка да надмине талантливия си баща.

Джена

На Джена не й пука за коронавируса

„Подкрепа и от нас сем.Стоеви! Нека с вяра и песен да преодолеем всяко изпитание. Любовта е сила и вдъхновение! Нека се обичаме“, написа Джена в официалната си страница и сподели уникално видео. На него тя, съпругът й, неговите родители и техният малък наследник се веселят типично по музикантски.

Семейство Стоеви буди възхищение сред колеги, приятели и познати, заради сплотеността, която се наблюдава все по-рядко при българските семейства. А от споделеното видео виждаме, че изолацията при тях не се усеща и че умеят да си прекарат пълноценно времето. Някои фенове се шегуват с тях, че ще взема да им хареса карантината. Всички те нямат търпение България да мине през тази криза и всеки да се върне към предишния ритъм на живот и работа.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар