Брутални разкрития за мъжа на Наталия Кобилкина!

Брутални разкрития за мъжа на Наталия Кобилкина!
Гласувайте за статията

„Мъжът на Наталия Кобилкина е далавераджия и измамник!” Това алармира пред „Уикенд” възмутен бивш служител на Такис Дретакис, който само допреди година развиваше успешен бизнес у нас, а после внезапно духна за родната си Гърция. Оказва се, че не е напуснал страната ни току-така. Оставил е зад себе си цяла торба дългове, които няма намерение да погаси.

Потърпевшият служител на Такис работел в неговия СПА хотел в троянското село Чифлик. Той лично бил свидетел как гъркът се постарал да натрупа възможно най-големи дългове към доставчиците на хотела си, харчейки парите за екскурзии в чужбина за себе си и своята вечно усмихната половинка Наталия. След като изчерпва всички възможни източници на пари назаем, в края на 2018 г. византиеца решава да обяви фалит, като по този начин се освобождава от задължението да връща дълговете си. Събира си багажа и се мести да живее в Гърция. Малко по-късно към него в южната ни съседка се присъединяват неговата съпруга заедно с новородения им син, който дойде на бял свят в началото на миналата година.

Наталия Кобилкина и Такис

Съпругът на Наталия Кобилкина се оказа далавераджия

На някои от доставчиците си Такис дължеше по 10 хиляди лева, които така и не изплати. А служителите си съкрати без предизвестие и без да им плаща обезщетенията, които им дължи по закон”, твърди източникът на „Уикенд”. Според него гъркът е притискал доставчиците с „някаква измислена политика за отложено плащане за 45 дни”. Част от тях отказали да работят при такива условия, но друга част се хванали на въдицата и останали излъгани. Общата стойност на дълговете на тариката надхвърля 100 000 лева, той завлякъл над 15 доставчици на стоки и суровини.

„Някои го осъдиха, но парите няма откъде да си вземат, защото той беше похарчил всичко (или пък прехвърлил някъде). Със служителите се държеше изключително надменно и арогантно”, твърди още човекът.

Проверка на „Уикенд” показа, че действително фирмата на Дретакис е обявила несъстоятелност през януари 2019 г. Точно тогава в медиите гръмна новината, че семейството на Наталия Кобилкина се мести в родината на мъжа ѝ – Гърция. Самата сексоложка остана в България до раждането на сина си в края на февруари. Но в първия удобен момент си събра багажа и замина за Атина, където си нае детегледачка. Хотелът в Троянско пък бе затворен от властите. Негови посетители се оплакаха, че срещу 180 лева цена на нощувка получавали пълна мизерия. Семейство, което решило да празнува там националния празник – 3 март, било настанено в мазето на хотела. По чаршафите на леглата в стаята им се разхождали мравки, стените били покрити с мухъл, а в коридора имало мокро петно. Студът в стаята бил непоносим. За щастие, в съседната стая се намерили добри хора, които услужили на нещастните туристи с малка електрическа печка, с която да се позатоплят. Случаят е от март 2018 г. Във връзка с него Комисията за защита от потребителите съобщава, че е съставила на хотела 12 акта на обща стойност 10 хиляди лева. Не е ясно обаче дали тези пари са изплатени, или и те са заличени като дълг заедно с фалита на фирмата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар