Смях: Благо Георгиев с повече грим от Златка! Трябва да е секси за жена си

Смях: Благо Георгиев с повече грим от Златка! Трябва да е секси за жена си
Гласувайте за статията

Благо Георгиев се оказа по-суетен от жена си. Бившият национал по футбол полага много грижи по външния си вид ежедневно, за да остане секси за Златка Райкова!

Освен порцеланови зъби, Благо Георгиев вече има и порцеланово лице. Футболистът се опитва да прикрие дълбоки и огромни бръчки с тонове фон дьо тен и използва дори повече грим от половинката си Златка Райкова.

Благо Георгиев

Благо Георгиев полага изключително много грижи за своята визия, та да може Златка да не спре да го желае

Уви, не му се получава. Вместо да прикрие бръчките по лицето си, те още повече се забелязват, тъй като от обилното количество фон-дьо тен кожата му се напуква. Най-фрапиращо е положението по челото и около очите.

Комичното в цялата ситуация е, че Джизъса използва доста тъмен фон дьо тен и така белите му изкуствени зъби още повече изпъкват.

Прави впечатление също и че Благо си боядисва брадата. Футболистът все пак вече гони 40-те и е започнал да побелява. Георгиев отдавна си боядисва косата в катранено черен цвят и за да няма фрапиращи разлики, се налага да обработва и брадата си.

В крайна сметка излиза, че Джизъса полага повече грижи за външния си вид дори от годеницата си – плеймейтката Златка Райкова.

Източник: Paparak.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар