Ето ги първите известни красавици у нас с коронавирус!

Ето ги първите известни красавици у нас с коронавирус!
Гласувайте за статията

Две ВИП-дами обявиха, че са дали положителни проби за коронавирус и са в самоизолация. Първите случаи в родния хайлайф са на по-малката дъщеря на Фатик – Адриана Тюркмен и Никол Толева, която пък имаше връзка със сина на Златко Баретата. Красавиците карат заразата леко, без да се паникьосват, но недоумяват как са я лепнали. Те твърдят, че не са пътували наскоро в чужбина, затова предполагат, че вирусът им е предаден от познат.

Толева е направила теста в софийска лаборатория, след като разбрала, че нейна близка също е дала положителна проба. Взели й проба от гърлото и изчакала 48 часа. Нямала симптоми, освен запушен нос и се чувствала леко отпаднала.

Адриана Тюркмен

Адриана Тюркмен е с коронавирус

Във ВМА пък минала тест Тюркмен, която пък имала лека тежест в гърдите. И двете са в пълна изолация и прекарват времето в четене на книги, гледане на филми и готвене. Нямат никакви сериозни здравословни проблеми, затова и не пият някакви сериозни лекарства, а наблягат на витамините.

Адриана Тюркмен е по-малката дъщеря на Филип Найденов – Фатик. За разлика от кака си Александра, която за постоянно е в САЩ, Адриана живее и работи у нас.

Никол Толева пък бе голямата любов на сина на Златко Баретата, който си отиде от рядко заболяване. Дълго след това красавицата страдаше за Алекс.

Източник: HotNews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар