Тамара Георгиева, скандалната Мис България, е бременна!

Тамара Георгиева, скандалната Мис България, е бременна!
Гласувайте за статията

Една от най-скандалните носителки на титлата Мис България чака бебе.Тамара Георгиева е бременна от приятеля си Стивън Роуз. Щастливата новина миската съобщи в социалната мрежа!

Карантината ни влияе добре. Прекарваме повече време със семейството си. Чакаме бебе. И сега имам време да си почивам„, разкри Георгиева.

Тамара Георгиева

Тамара Георгиева чака бебе от Стивън Роуз

Тамара и милионерският наследник очакват първата си рожба през лятото. Миската залива социалните мрежи са стари снимки. Тя не иска да показва наедрелия си корем. Засега Георгиева не е решила къде да ражда – в България или в Испания. През по-голямата част от годината тя живее в Барселона, където гаджето й учи. Когато младежът е във ваканция, двойката се връща в България.

Бебето на миската и Стивън Роуз е планирано. Двойката отдавна мечтае да има наследник. Те няколко месеца Работят по въпроса. Най-щастлива от новината е бъдещата баба- бизнесдамата Катя Роуз. Тя вижда в лицето на Тамара точната жена за сина и. Катя е много близка с миската. Двете често ходят по почивки и се появяват заедно по светски събития.

Тамара и Стивън са заедно повече от 5 години. Въпреки че очакват бебе, милионерският наследник все още не е предприел друга важна крачка – да предложи брак на красавицата, пише „България Днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар