Маги Халваджиян шокира всички: Не е за вярване какво направи по време на извънредно положение!

Маги Халваджиян шокира всички: Не е за вярване какво направи по време на извънредно положение!
Гласувайте за статията

Маги Халваджиян винаги е използвал профила си в социалните мрежи, за да изрази коментар или позиция по актуални теми, от време на време за закачки, но най-вече, за да дава добър пример от живота или сцената.

В скорошен пост успешният продуцент нещо, което много пъти е показвал – изумрудено море и зелени палми. А както знаем, Маги и семейството му обожават да си почиват на Малдивите.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян прикова вниманието във Фейсбук

И преди някои да го порицае, че в ситуация на извънредно положение е забегнал на екзотичното кътче с близките си, ето какво написа той под изкусителния фотос:

„За всички, които упорито търсеха и не намираха витамин д по аптеките! Събличайте се и си го вземете от слънцето ! Отворете прозорците, или лягайте по терасите! Време е за плаж! Останете вкъщи!“, това призовава Маги, а в предишен пост показва и как релаксира у дома.

„Остани си вкъщи! Някой ще е много доволен!“, пише продуцентът, който е в много симпатична и чаровна кучешка компания. Но за Маги Халваджиян почивката винаги е условно понятие, дори и в такава ситуация.

Припомняме, че хитовото шоу за имитациии „Като две капки вода“, чийто продуцент е той, продължава да се излъчва на живо всеки понеделник в ефира на Нова тв, само че за първи път без публика.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар