Коронавирусът стана причина огромен процент от населението на света да мине на режим home office с цел да се намалят контактите между хората и разпространението на вируса.

Както може да предположите, звездите също до голяма степен се съобразяват с тези рестрикции. И въпреки че от вкъщи не могат да се снимат филми, изнасят концерти или правят модни ревюта, пак има доста неща, които могат да се свършат. Основно свързани с документация, мейли, онлайн срещи и дискусии.

Една от звезвите, които в момента работят от вкъщи, е Синди Крауфорд. Тя реши да вдъхнови почитателите си, да ги разсмее и да им покаже, че всички се чувстваме по сходен начин относно home office режима с всичките му негативи и позитиви.

Синди пусна две снимки, като едната показва работата от вкъщи в идеален за Инстаграм кадър, а другата реалността, която обикновено не достига до социалните мрежи. В перфектния за Инстаграм кадър Синди позира пред луксозно бюро, със стилно бизнес облекло, със семейните снимки зад гърба и с внушението „вижте колко ми е добре!“Как звездите се борят с пандемията и работят от дома

Във втория обаче тя е в лежерно домашно облекло, седи на затрупано от хартии и документи бюро и въпреки че Синди никога не може да изглежда зле, да кажем, че изглежда леко уморено, сякаш наистина работи.

Разбира се Синди пожела на своите фенове здраве и да пазят себе си и околните в тези трудни моменти за света като цяло.

Източник Сп. Ева