Менделсон гърми: Наш заместник-министър вдига сватба с много по-млада жена! (Подробности)

Менделсон гърми: Наш заместник-министър вдига сватба с много по-млада жена! (Подробности)
Гласувайте за статията

Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков поднесе голяма изненада, която никой не е очаквал, още повече пък в това извънредно положение, в което се намираме!

Оказа се, че ако в държавата ситуацията е меко казано напрегната и трудна, то в личния свят на министъра нещата са повече от розови, защото той е влюбен като ученик в настоящата си приятелка Елена.

Николай Нанков и Елена

Николай Нанков ще се жени за Елена

Жената до Николай Нанков е доста по-млада от него, едва на 24 години, но вече е сигурна, че той е мъжът, на когото може да се врече във вечна вярност. Двамата смятат да вдигнат пищна сватба, организацията за която вероятно ще се случи, след като отмине пандемията, издават близки до министъра.

Планувана е вече и дата, която обаче не е сигурно дали ще остане сигурна предвид динамичните промени в страната. Става дума за 6 септември – Съединението на България, когато политикът и хубавата Елена смятат да чуят заедно Менделсон. Датата е избрана след консултация с астролог.

За тържеството пък младоженците са се спрели на резиденция „Бояна“, където миналото лято се омъжи и по-малката щерка на Илиана Раева и Наско Сираков – Виолета.

За Елена се знае много малко засега, но е видно, че тя е красива, амбициозна и разбира се – влюбена. Бъдещата съпруга на Нанков е родом от Велико Търново, завършва математическа гимназия в старата столица, след което се ориентира към правото в университета в Бирмингам, Англия.

Любопитна подробност е, че бащата и бъдещ тъст на зам.-министъра е бившият депутат от НДСВ Владимир Димитров, който към края на царския мандат мина в редиците на „Новото време“. Дядо й пък е сред славните ректори на Великотърновския университет.

За хубавото събития в личния живот на министъра пръв съобщи не кой да е, а премиерът Бойко Борисов преди няколко месеца, докато двамата бяха на поредна инспекция край язовир „Студена“.

„Мечтая да се видя женен, леко побелял и с цели три деца“, издаде с усмивка Нанков, който разкри, че е планирал да предложи на любимата си Елена още през миналия май. На колене обаче, паднал навръх Нова година във Виена, където двамата били на кратка ваканция.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар