Маги Халваджиян изригна: Не е за вярване, че хората искат да присъстват на „Капките“!

Маги Халваджиян изригна: Не е за вярване, че хората искат да присъстват на „Капките“!
Гласувайте за статията

Процудентът на забавното предаване „Като две капки вода” Маги Халваджиян е изумен от безотговорното отношение на почитатели на шоуто!

Две поредни издания се излъчваха без публика в студиото в Горубляне заради извънредната ситуация. Единствените в публиката бяха екипът на шоуто и 65-годишният пенсионер и колекционер на автографи Стефан Цокев от Казанлък. Дядото бе написал молба до предаването да получи автограф от звездите, а Халваджиян използвал липсата на зрители, за да го покани да си ги получи лично.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян изригна

Изумително е! На моменти си мисля, че екипът на „Сладко отмъщение” ми прави скрита камера. Само днес имам 43 запитвания дали не мога да осигуря покани за „Капките”! Как може да не си разбрал, че има вирус, че е обявено извънредно положение, че „Капките” са без публика?! Наистина ли? И как изобщо ти хрумва да седнеш между 500 човека в този момент? Не е за вярване!”, пали се дългокосият арменец, цитиран от „Уикенд“.

Самият Маги спазва стриктно мерките, възложени от кризисния щаб. На последния епизод на шоуто, който бе излъчен в понеделник вече, той се появи с ръкавици, а по едно време сложи и маска на лицето си.

За разлика от Би Ти Ви, Нова ТВ няма практиката да сваля предаванията си заради коронавируса. Затова „Като две капки вода“ продължава без публика.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар