Коцето от болницата: Загазих в неподходящи времена!

Коцето от болницата: Загазих в неподходящи времена!
Гласувайте за статията

Фолкизпълнителят Константин го закъса сериозно със здравето. И то в такъв момент, в който държавата се тресе от кризата покрай коронавируса и всякакви прегледи и операции масово се отлагат.

Неговото състояние обаче не търпяло отлагане и бързо го вкарали в операционната. Към днешна дата той се възстановява, но е все още на болнично легло и без право на свиждане. Поддържа връзка със семейството си по телефона, а те са силно притеснени за здравословното му състояние.

Коцето

Коцето го закъса

Загазих в неподходящи времена, но за щастие попаднах в ръцете на изключителни професионалисти. Искам най-сърдечно да благодаря на целия екип от медицински специалисти от 2-ро хирургично отделение в 5-та МБАЛ и по-специално на д-р Атанас Първов за своевременна реакция и грижите, положени за мен“, споделя Коцето за тежкия момент.

Негови колеги силно се притесниха от новината и побързаха да окажат подкрепа с думи. Преслава му пожела „скорошно оздравяване“, Галена пък показа вярата си към него с думите: „Ти си железен“. Известната пиарка Ива Екимова и лудия репортер Даниел Петканов също подкрепиха Коцето в този труден момент.

Най-неочаквана подкрепа Константин получи от бившия на Райна – ММА боеца Валери Тюлеков. „Оправяй се, машино“, написа той под снимката на певеца. Досега никой не знаеше, че двамата са близки и как е приемала Райна този факт.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар