Руши Видинлиев се събра с жена си Таня Илиева! (още разкрития)

Руши Видинлиев се събра с жена си Таня Илиева! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Руши Видинлиев се събра с половинката си Таня Илиева!

Поп идолът от 90-те Руши Видинлиев и манекенката Таня Илиева са се събрали, след като преди няколко месеца стана ясно, че са се разделили.

Руши Видинлиев

Руши Видинлиев и Таня Илиева се събраха отново

Уж окончателния раздор в отношенията им обаче е преминал в нов опит да съживят любовта и семейната идилия. Заради която дълги години бяха сочени за пример в родния шоубизнес.

Близки до певеца разказаха, че двамата са отново заедно и отношенията им пак вървят по мед и масло.

„Дадоха си нов шанс, не втори, а пореден, защото досега са приключвали и в последствие продължавали пак заедно“, издадоха източниците ни.

Основният проблем при последната им раздяла било емоционална нестабилност, депресивни състояния и хранителни разстройства при нежната половинка.

Една от съществените причини да се съберат е подобрение в състоянието на известната манекенка. Децата им – момче и момиче също били в основата да заздравят отношенията си.

Руши Видинлиев е израснал без биологичния си баща и това винаги му е тежало. Поради тази причина не искал и неговите наследници да имат същата съдба, разясняват още от обкръжението на изпълнителя на „Всичко се връща“, пише вестник Телеграф.

Близките на Руши и Таня се надяват, че ще успеят да спасят брака си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар