Гери-Никол доведе бъдещия зет у дома! (ето как го приеха родителите й)

Гери-Никол доведе бъдещия зет у дома! (ето как го приеха родителите й)
Гласувайте за статията

Гери-Никол запозна родителите си с Дани Илиев!

Връзката между Гери-Никол и ММА боеца Дани Илиев става все по-сериозна. Яката дупара вече е запознала родителите си с гаджето. Това се е случило преди броени дни.

Гери-Никол

Гери-Никол запозна гаджето си с техните, харесаха го

Заради затварянето на градовете и карантинатапевицата е поканила любимия си да се премести за известно време при нея в родната й Варна. А родителите й нямат нищо против, дори напротив, те са впечатлени от избраника й.

Първоначално двамата били скептично настроени към Дани, но той успял да ги изненада приятно. Още от първите минути на запознанството им таткото и майката на звездата си променили мнението.

Самите влюбени не издържат да стоят по цял ден на едно място и доста често ходят на разходки по плажа. Именно крак морето ММА боецът се обясни в любов на Гери. Дани изрисува огромно сърце, в което написа името на любимата си.

Любопитното е, че двамата живеят заедно и в София. Мачото се изнесе от ергенската си квартира и заживя в апартамента на Яката дупара, пише вестник България днес.

Двойката е заедно едва от няколко месеца, но нещата помежду им са сериозни. Близки до певицата издават, че никога не са я виждали толкова хлътнала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар