Гала чисти като луда, дезинфекцира всичко у дома си! (виж тук)

Гала чисти като луда, дезинфекцира всичко у дома си! (виж тук)
Гласувайте за статията

Гала чисти като луда вкъщи, дезинфекцира всичко наоколо!

Тв водещата Гала не е свикнала да мързелува. Блондинката призна, че не е характерно за нея, цял ден да лежи на дивана. Затова се е заела с тежката задача да разчисти дома си.

Гала

Гала чисти и не спира, страхува се от вируса като всички нормални хора

Топлото време навън накара Галка да измие прозорците на дома си, пише вестник „България днес”.

„Изолация – цял ден чистене, пране, дезинфекция, подреждане на гардероби, чистене на прозорци. А вечерта заслужен релакс”, описа съботния си ден Гала.

Припомняме, че още в началото на извънредното положение у нас, блондинката защити майка си, като я сложи под карантина.

Това стана ясно в предаването й, когато първа тема бе за това какви мерки за сигурност е хубаво да се взимат преди грип.

Водещата и коментаторите натъркаха ръцете си антибактериален гел и пийнаха по един шот на влизане в студиото, като обясниха, че това е превенция срещу коронавирус.

По-късно, покрай интервю с Енчо Кирязов как се справя със страховете, Гала сподели, че е изолирала майка си, за да я предпази.

„Аз например казах на майка ми, че няма да се виждаме. Срещам се с много хора тук. Племенницата ми, която е студентка, дъщеря ми, която е студентка, казах им:

„Няма да ходите при баба ви!”, и толкова. Наистина смятам, че е редно да го направя и според мен това е разум. Не съм се паникьосала”, сподели Гала.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар