Коронавирусът удари и Лили Иванова: Виж какво й причини!

Коронавирусът удари и Лили Иванова: Виж какво й причини!
Гласувайте за статията

Лили Иванова също загуби заради коронавируса!

Грандамата на родната естрада търпи големи финансови загуби!

Лили Иванова

Пандемията провила концертите на Лили Иванова

Заради пандемията от китайската зараза Лили Иванова ще загуби солидна сума заради извънредното положение у нас. 80-годишната звезда изобщо не изпадна в паника заради пандемията от коронавирус. И бе под пара заради предстоящото й турне. Лили очакваше да заработи около 1 млн. от 17 свои концерта.

Турнето й стартираше от спортната зала „Фестивална” във Видин на 8 април, а последните два концерта бяха планирани да бъдат в зала 1 на НДК на 27 и 28 номеври.

В края на миналата година изпълнителката на „Камино” удари всички от музикалната гилдия в земята, заработвайки около милион само от двата си концерта в НДК.

Билетите за трите й изяви на 8, 9 и 10 декември свършиха още през лятото. Цените от 50-180 лв, които трябваше да платят желаещите да я чуят, изобщо не стреснаха феновете й.

Общо за двете дати бяха пуснати 9000 билета, а приходите й надхвърлили 1 млн. лв. Вечната Амбър очаквала да повтори и задмине успеха си.

Тя доволно потривала ръце как и тази година банковите й сметки ще набъбнат поне с още един милион. Докато останалите й колеги паникьосани от пандемията отменяха участията си, Лили бе готова въпреки рисковата си възраст, да направи гастрола си из страната.

Напук на очакванията, че естрадният динозавър ще се барикарира в мансардата си на „Оборищие” 33, Иванова усилено репетираше за мегатурнето. Няколко месеца тя бе под пара заради предстоящите си изяви из цялата страна.

Лили обяви, че е в готовност да отложи турнето си, ако се окаже, че то ще е заплаха за здравето на почитателите й. Както е известно, те не са в първа младост. Eдинствено извънредните мерки и ограниченията за събиране на големи групи от хора на едно място, принудили Лили да замрази турнето си из страната.

На 16 март тя публикува в социалните мрежи изявление, че отменя всички концерти за по-късни дати. Певицата уточни, че билетите важат без презаверка.

Първоначалните дати за концертите в „Лебед” в Панчарево на 15 юли и следващите в Пловдив, Варна, Плевен, Велико Търново, Добрич, Шумен, Русе, Благоевград, както и двата концерта в НДК оставали непроменени.

Лили, която е дипломирана медицинска сестра, била убедена, че до юни пандемията ще утихне и ще може да направи поне част от плануваните си концерти, пише „Уикенд“ .

„Желая ви много здраве и много сили в това тежко за всички изпитание! Бъдете отговорни и спазвайте ограниченията и препоръките на властите!”, призова естрадната легенда.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар