Ето защо гръмнали мъжа на Наталия Гуркова!(Има замесен и българин)

Ето защо гръмнали мъжа на Наталия Гуркова!(Има замесен и българин)
Гласувайте за статията

Стана ясно за какво са застреляли мъжа на Наталия Гуркова!

Съпругът на Наталия Гуркова – Джордже Михалевич, бил застрелян заради дрога

Наталия Гуркова

Стана ясно защо са убили мъжа на Наталия Гуркова

Миската Наталия Гуркова, чийто черногорски съпруг Джордже Михалевич бе разстрелян през есента на 2018 г. с дъжд от куршуми в Йоханесбург, е отказала да сътрудничи на властите в ЮАР за разследването на убийството на мъжа ѝ, пише в. „Уикенд“.

Според медии в южноафриканската държава още преди няколко месеца в Йоханесбург са били арестувани петима мъже, които са имали пряко участие в зловещото покушение над богатия търговец на диаманти.

Имената на убийците на Джордже са засекретени заради събирането на веществени доказателства – отбелязва изданието.

Овдовялата Наталия Гуркова обаче е отказала категорично да сутридничи на разследването и да пътува до ЮАР, за да бъде разпитана за контактите на мъжа си с част от задържаните.

Носителката на приза „Мис България“ е обявила, че се страхува за живота си и че не може да бъде полезна на разследването, тъй като не е била наясно с бизнес контактите и конфликтите на покойния си съпруг.

Според източник на изданието сред арестуваните петима мъже за убийството на Джордже са сърби и черногорци, но има задържан и български гражданин.

Основната версия, по която се работи, е, че Михалевич е паднал убит в свирепа нарковойна между сръбски и български гангстери, свързана с кражбата на 20 кила кокаин.

Тази сензационна версия бе публикувана още преди година и половина в сръбския в. „Курир“. Според сръбското издание войната мужду българи и сърби в ЮАР пламва след изчезването на 20 кг кокаин на стойност 2 млн. долара.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар