Пипна ли Гергана Малкоданска коронавирус?(Истината тук)

Пипна ли Гергана Малкоданска коронавирус?(Истината тук)
Гласувайте за статията

Гергана Малкоданска има съмнение, че е пипнала коронавирус

Заради което синоптичката Гергана Малкоданска и нейната половинка Алекс Ковачев се изследваха за коронавирус ръка за ръка, показа самата тя със снимка в инстаграм.

„Заедно срещу Вируса! Аз и Алекс днес се изследвахме. А с този пост искам да кажа следното: изследвахме се, защото имаме симптоми, надявам се грешни. Изследвахме се, защото днес трябваше да съм на работа в телевизията. Страхът от това ТИ да си болен е нещо много по-различно от СТРАХА да заразиш други хора. Моля първият страх да не заличава втория!

Ако имате симптоми и се налага да бъдете в контакт с още хора – не подценявайте ситуацията! Да, и аз вярвам, че не съм болна, но ако съм – заразата ще остане само в моето семейство!

Благодаря на колегите ми @nstankulova & @nickvasilkovski , които реагираха веднага и взеха смените ми след доста тежка седмица .Бъди отговорен към другите! Резултатите … след 48 часа”, написа вчера къдрокоската.

Гергана Малкоданска

Пипна ли Гери Малкоданска китайската зараза?

Утре тя ще разбере дали е сред заразените. Водещата на Нова телевизия пътува често в Западна Европа по бизнесдела, като последната й спирка е бил Париж преди шест седмици.

От написаното разбираме, че вчера Гери е трябвало да води прогнозата за времето, но заради симптомите тя помолила колегите си Никол Станкулова и Николай Василковски да я заместят, докато излязат резултатите от теста и се убеди, че е напълно здрава.

Гергана показа как прекарва времето си в изолация. Тя е намерила начин как да поддържа стройната си фигура, като скача на въже в хола. Много нейни приятели и последователи коментираха публикацията й, като й пожелаха цялото й семейство да е здраво и всичко да е наред.

Сред първите, които дадоха кураж на притеснената синоптичка са актрисата Ралица Паскалева и дизайнерката София Борисова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар