Калин Терзийски изтрещя: Не ми пука от Хайтови, вече няма да им се моля! (виж тук)

Калин Терзийски изтрещя: Не ми пука от Хайтови, вече няма да им се моля! (виж тук)
Гласувайте за статията

Калин Терзийски заяви, че вече не му пука от Хайтови и дали ще го съдят!

Калин Терзийски направил всичко по силите си, за да получи прошка от роднините на Николай Хайтов и срещнал категоричен отпор от тяхна страна, Калин Терзийски отказва да се моли повече.

Калин Терзийски

Калин Терзийски заяви, че не му дреме от Хайтови

Писателят вече не желае среща с тях и опитите му да се свърже със семейството на Хайтов и да поговорят очи в очи приключват, категоричен е Кайо.

Четири години след публичен скандал и последвало съдебно дело за обида Калин Терзийски поиска прошка от роднините на Николай Хайтов.

Под въздействието на алкохол в телевизионен ефир Калин си позволи да обиди Николай Хайтов и Йордан Радичков, за което днес дълбоко съжалява.

В свое интервю Терзийски заяви, че двамата писатели са били слуги на тогавашната власт. Което даде повод наследниците на Хайтов да го дадат под съд. Към днешната дата делото все още не е приключило. Но последно съдът се е произнесъл в полза на Калин.

Въпреки това Елена, Александър и Здравец Хайтови не пожелаха да сключат примирие с Терзийски. Загърбил вече историята със скандала, Кайо, който преди два дена чукна 50 години, реши да се отдаде на доброволческа дейност, пише вестник „България Днес“.

„Току-що се записах доброволец в борбата срещу COVID-19. Ако някой има желание да ме последва, може да заповяда и да се запише също доброволец“ – призова писателят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар