Кристин Илиева хвърли бомбата: Карам кола с един крак?(Виж още)

Кристин Илиева хвърли бомбата: Карам кола с един крак?(Виж още)
3 (60%) 1 vote

Моделката Кристин Илиева втрещи феновете си

Кристин Илиева сподели нещо, което шокира мнозина.Потрошената от Дивна в катастрофа моделка Кристин Илиева хвърли бомба в „Шоуто на Николаос Цитиридис” като съобщи, че вече е почти правоспособен шофьор.

Кристин Илиева

Кристин Илиева кара кола с един крак

Въпреки че се предвижва с патерица, а единият й крак все още не е раздвижен и тя го държи неестествено изпънат дори при телевизионно участие, красавицата кара курсове.

Нещо повече, тя е взела листовките, но заради карантината спряла със следващия изпит, който ще й даде правото да получи книжка-кормуването.

Манекенката уточни, че кара учебна кола автоматик по специален начин, като използва само единия си крак.

Доколко е сигурна шофьорка, която може да се оправи с един крак в напрегната ситуация на пътя, Hotnews.bg не се наема да гадае, но определено сме притеснени от възможността водач с един все още болен крак да управлява кола, па макар и автоматик.

Поздравяваме Кристин, че е намерила сили да седне в кола след зверския сблъсък, който преживя с Дивна на пътя Русе-София преди две години, на 12 март.

Припомняме, че манекенката преживя 23 операции, 19 от които с пълна упойка.Лекарите от Турция, където красавицата лекуваше крака си споделиха, че има липса на мускул, тъкан и множество сраствания, заради които тя не можеше да свива крака си.

„Просто е невнимание, можеше и аз да съм зад волана. Надявам се да бъде добре, защото е страхотно момиче”, заяви преди време Кристин, като с тези думи прости на приятелката си Дивна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар