Кубрат Пулев не иска да обели и дума за отношенията си с Андреа!Кубрат Пулев определи

липсата на семейство като един от големите пропуски в живота си дотук, но категорично заяви, че ще го поправи. [caption id="attachment_441814" align="alignright" width="300"]Кубрат Пулев Кубрат Пулев не иска да говори за Андреа[/caption] ”Не съм решил, не съм го направил”, отсече спортистът като отговор на въпроса дали иска да има деца. Кобрата не уточни коя ще е майката, а на въпроси за Андреа той отказва да отговаря. Още преди няколко седмици публикации в чуждите и българските медии събраха бившите гаджета, но досега от тяхна страна официална информация няма. Така остава въпросът от кого ще има деца Пулев, но явно ще разберем скоро, защото в условията на карантина той наблягал на спорта и уединението, призна боксьорът. Кобрата е готов да се изправи срещу Антъни Джошуа на 20 юни в Лондон, независимо че се очаква мачът за световната титла в тежка категория да бъде отложен заради пандемията от коронавирус. Кубрат Пулев гостува в "Шоуто на Николаос Цитиридис" по bTV и заяви, че за него не е проблем да излезе на ринга на фиксираната дата. "Щом съм здрав, значи съм готов да се бия. Всички в света на спорта трябва да се нагаждаме според ситуацията. Мачът с Джошуа може да се проведе и без публика. Телевизиите ще платят, хората ще гледат, следователно от финансова гледна точка няма проблем мачът да се проведе. Да, без хора по трибуните шоуто няма да е същото, но от нас се иска да излезем и да играем", каза Пулев.

"Целта ми е световната титла. В личен план мечтата ми е да имам деца. Не смятам, че първо трябва да се откажа от спорта, за да създам семейство", сподели най-добрият ни боскьор.

Той коментира и мерките на държавата в борбата срещу разпространението на коронавируса, като призова хората да бъдат дисциплинирани, но в никакъв случай да не изпадат в паника. "Генерал Мутафчийски е прав, хората трябва да са дисцилинирани. Вирусът не е за подценяване, но не бива и да се допуска психоза. Просто трябва да се пазим. Много хора са изкарали коронавируса на крак. Преди няколко дни ми пареха очите и се замислих, че може и аз да съм го изкарал. Важно е обаче да се внимава и за състоянието на икономиката. Да не позволяваме на коронавируса да я бутне, защото тогава може да стане страшно. Трябва да сме единни и задружни. И да бъдем ръководени от умни хора, които взимат правилните решения", призоваКубрат Пулев. Източник: hotnews.bg