Луна попиля журито в "Като две капки вода"!След като миналата седмица Луна

сериозно захапа Юлиан Вергов, този път актьорът беше доста по-внимателен с оценката си по адрес на фолк фурията. Снощи в "Като две капки вода" тя влезе в образа на американската поп звезда Ирене Кара и изпълни култовото парче от "Флашданс" - What A Feeling. [caption id="attachment_441819" align="alignright" width="300"]Луна Луна попиля Вергов, скандализира зрителите[/caption] Представянето й очевидно беше достойно за аплодисментите на театрала, който единствено показа отношение към чалга ветеранката и изпълнението й. На предишния лайв на "Капките", критиките му ударно засегнаха самочувствието на "президентшата", която на мига поде война срещу него, обявявайки го за посредствен актьор, който даже няма и награди. Сюжетната линия на този му образ беше продължена и във вчерашното издание на шоуто. Луна беше безпощадна и въпреки хубавите думи, които отправи към нея Вергов, тя категорично отказа да отвърне със същото. "Аз нямам търпение да разговарям с компетентното жури. Двама от тях са доказани, но третия ми се губи някъде. Но го намерих в попфолк клипа на моя колежка и то окован във вериги... Да, теглиха го на каишка - секси е, но пак статист", захапа Йорданова с малко известен биографичен детайл от кариерата на актьора от сериала "Тя и той". Въпреки, че чаровника държеше да заровят томахафките от миналия лайв, Луна продължи подигравателно да го обстрелва.

"В новия ми видеоклип ви давам втори шанс за главна роля. Помислете си до следващия понеделник. Няма да боли! Песента се казва "Да те пусна ли?" Специално за моя любимец тук, ще има втори дубъл", оферира журито тя.

Едва след ироничното включване на певицата, най-добрият приятел на Владимир Карамазов успя да се изкаже за представянето на нахалната участничка. Той предпочете да не отговаря на злободневните й подмятания, като според феновете на предаването беше най-правилното решение. "Аз мисля, че това беше най-доброто ти изпълнение дотук. Мисля, че публиката е пропуснала много досега, тъй като не си се занимавала с диско танци", отсече Юли, а Луна отново даде контра и то с учтива форма: "Винаги съм се занимавала, но не сте го забелязали. Статистите винаги са наблюдатели, не са в центъра на събитията". Поведението й към талантливия актьор беше остро порицано от зрители на шоуто, които изказаха възмущението си: "Как може да й позволяват да се държи така с Вергов? Безкрайно грозно е, голям срам!" Източник: hotnews.bg