Брад Пит залитна по 30-годишна актриса!(Виж още)

Брад Пит залитна по 30-годишна актриса!(Виж още)
Гласувайте за статията

Брад Пит започна нова афера

Този път на прицел на холивудският красавец е актрисата Алия Шоукат!

От известно време Брад Пит редовно е виждан заедно с актрисата Алия Шоукат, с която прекарва много от свободното си време. 30-годишната Алия е известна най-вече на широката публика с ролята си в сериала Arrested Development.

Брад Пит

Брад Пит хлътна по Алия Шоукат, сн. Фейсбук

В последно време двамата ходят на няколко събития, споделяйки специални моменти между изложби, прожекции и други културни активности.

Неотдавна Пит и Шоукат отново са забелязани по време на концерт в малка зала в Лос Анджелис.

След представлението Брад Брад бе сниман отново с Алия Шоукат, този път в известен американски ресторант за бързо хранене.

Близки до актьора обясниха, че той не се интересува от романтична връзка и че цялото му внимание е фокусирано върху работата му.

Но определено актьорът има доста по-големи дертове от това дали връзката му с младата актриса ще се задълбочи.

Защото Анджелина Джоли отново стъжни живота на Брад Пит. Тя пак е поискала еднолични попечителство над шестте им деца.

Това пише таблоидното издание The Sun, което е получило информацията от близък приятел на Брад Пит. А той твърди, че всичко е започнало след емоционалната среща на актьора с Дженифър Анистън на церемонията по награждаването SAG.

След като снимки на бившите съпрузи се появиха в медиите, на които се прегръщат, държат се за ръцете и разменят нежни погледи Джоли не можа да си намери място от ревност. И макар, че тя отне Брад от тогавашната му съпруга идеята да се съберат отново е непоносима за нея.

Ето защо Анджи като за начало забрани на Пит да води децата им на срещи с Дженифър Анистън. Като му намекна, че смята контактите му с нея за неприемливи.
Освен това го предупреди, че ако преди е била готова на отстъпки и може да се съгласи на съвместно попечителство, то сега е променила изцяло позицията си, пише 7days.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар