Един певец в изпитание

Един певец в изпитание
Гласувайте за статията

Легендата на класическата музика Пласидо Доминго обяви чрез социалната мрежа на Фейсбук, че и той е с положителен тест за коронавирус и в момента е под карантина вкъщи. И 79-годишният испански изпълнител призова всички да са „изключително внимателни“ за здравето си и да следват основните препоръки като миене на ръцете и социално дистанциране, така че да се спре разпространението на вируса.

Знаменитият певец Доминго решил да се изследва, след обезпокоителни симптоми като треска и кашлица. Заедно можем да се преборим с този вирус и да спрем настоящата световна криза, така че да се завърнем към нормалния си начин на живот. Надявам се това да е скоро“, заяви оперният изпълнител.

Той успокои почитателите си, че здравословното му състояние засега е добро, въпреки кашлицата и треската. Заедно със семейството му ще бъдат в изолация толкова, колкото е необходимо. Както е известно за хората в напреднала възраст опасният вирус е много страшен и иам тежки поражения над здравето им. 

Ние също желаем на големия талант бързо и успешно възстановяване на здравето, за да продължи с невероятното си творчество още много години. Доминго не е единствената знаменитост със зараза, но се надяваме скоро той и всички болни да се възстановят бързо.

Източник Сп. Ева

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар