Рут Колева остана блокирана в малко селце в Мексико! (ето какво разкри)

1

Рут Колева остана блокирана в малко селце в Мексико!

Певицата Рут Колева е блокирана в забутано мексиканско селце. Изпълнителката сама съобщи за случващото се в профила си в социалната мрежа.

Рут Колева
Рут Колева не може да си тръгне от селцето

В селцето Рут Колева остана заради карантината срещу разпространението на коронавируса. И не знае докога ще продължи излоацията й в южната част на полуостров Юкатан.

„Опитвам се да синтерзирам с прости думи това, което ми се случва в последните дни и се връщам само към изречението „животът се случва независимо от нашите планове“. В момента съм заклещена в едно отдалечено село в Юкатан, Мексико“, пише Рут.

Преди две седмици тя пристигнала в Мексико с идеята да остане само няколко дена. Дошла по работа с една раница на гърба си. Плановете й да приключи набързо с ангажимента и да се върне в Чикаго за концерт. Откъдето да пътува за Ню Йорк, където е базирана в последните месеци, обаче се провалили.

„Миналата седмица избухна епидемията в Ню Йорк, а днес има над 4000 заразени в града. Билети към България почти няма, а и опасността от пътуването, което е над 30 часа, прави прибирането ми там също невъзможно.

Докато се чудя какво да правя, селото, в което се намирам, се самопостави под превантивна карантина, защото най-близката болница е на час и половина, а местните нямат превозни средства. Можеш да излезеш от селото, но не можеш да се върнеш. Нови хора не се приемат.

И сега аз съм тук, без да знам кога ще си тръгна. Едно село на брега на морето, на майната си в Юкатан, където се намирам, нямайки никаква идея за бъдещето ми“, споделя Рут Колева.

Тя допълва, че имала над 20 концерта в Европа, САЩ, Канада и Азия. Всичко това пропада и изчезва за часове.

„Цялата ми работа от месеци насам, планирани пътувания и бъдещи доходи. Албум, турнета, промоции… Колко крехки и уязвими са човешките планове и мечти. Не изпитвам паника, нито страх за бъдещето.

Имам вярата, че всичко се случва с причина и това е естественият ход на нещата. Не ме е яд и не съжалявам, че така е станало. Смятам да се забавлявам и да се адаптирам към ситуацията“, пише Рут.

По време на излоацията си тя опознава местните жители и дори е започнала да учи испански, пише вестник България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Laji казва

    Gluposti.Poleti I bileti kolkoto iskate.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.