Ужас: Нашата Мис България съвсем замяза на Жокера! (виж тук)

Ужас: Нашата Мис България съвсем замяза на Жокера! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мис България Радинела Чушева заприлича на Жокера, скъсват я от подигравки!

Една от най-обсъжданите носителки на приза Мис България у нас е заприличала на Жокера от едноименния филм, коментират потребители в социалните мрежи.

Мис България

Мис България Радинела Чушева заприлича на Жокера, като две капки вода са

Носителката на титлата за 2019-та година Радинела Чушева за кратко време се превърна в едно от най-популярните лица у нас. Но не заради короната, която грабна, а с множеството пластични корекции, които буквално са я обезобразили.

От миловидната адреналинка от „Господари на ефира” днес няма и следа. След избора на Радинела за най-красивата българка за 2019 година, социалните мрежи завряха от коментари, че титлата й е платена. Защото никой не можеше да допусне, че момиче с такава визия, печели конкурс за красота.

Но в милата ни родина всичко е възможно. И както се вижда от фотоса, който ни изпрати наш читател, на Радинела Чушева никак не й пука за хорското мнение. Усмихва се широко и си носи короната с гордо вдигната глава.

„Мис България със сигурност си е правила още някакви корекции по лицето след конкурса. Вече изглежда ужасно неестествено и е заприличала на героя от „Жокера”, коментират потребители в социалните мрежи.

Между другото,… вие намирате ли прилика?

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар