Вижте Саня Борисова гола, само по сако! (взриви мрежата)

Вижте Саня Борисова гола, само по сако! (взриви мрежата)
Гласувайте за статията

Саня Борисова се пусна гола, само по сако и взриви мрежата във време на изолация!

Макар и затворени по домовете си, хората не спират да гледат с надежда към бъдещето и да копнеят за приключенията, които по традиция изпълват горещите месеци.

Саня Борисова

Саня Борисова се появи гола и само по сако като взриви мрежата

Именно към този отбор на „Мечтателите“ се присъедини и красивата Саня Борисова, която успя да вдигне градусите в Инстаграм с последната си публикация.

Наскоро синеоката актриса сподели в личния си акаунт съблазнителна снимка, с която привлече вниманието на своите почитатели.

На изображението звездата от „Чужденецът“ и „Нокаут“ позира пред фотографския обектив в черен костюм от две части. Разкривайки, че под сакото със сатенирани ревери не носи нищо, предава сайтът Dir.bg.

„В очакване живота да влезе отново в своя естествен ритъм! Приемам с разбиране и уважение периода, в който сме. Възхищавам се на всеки човек, проявил грижа и съображение. Аз също го правя, но и не спирам да мечтая.

Има ли и други „нетърпеливи“, като мен?“, написа тя към кадъра, но така и не получи отговор на въпроса си, защото последователите й не спряха да я затрупват с комплименти. А бившият й Ники Илиев само може да гледа отстрани и да съжалява.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар