Карина на Дичо: В Занзибар коремът ми растеше бясно! (още разкрития)

Карина на Дичо: В Занзибар коремът ми растеше бясно! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Карина на Дичо призна, че в Занзибар коремът й растял бясно, не знае защо!

Както вече стана ясно преди дни, Дичо и любимата му Карина чакат второ дете. Вчера се разбра, че популярният изпълнител скоро ще стане татко на още едно момиченце.

Дичо

Дичо и Карина ще си имат още едно момиченце, малката Ариел е нетърпелива да гушне бебето

Малката Ариел, която на 5-ти март навърши 5 годинки, след няколко месеца ще си има сестриче, защото мама Карина вече е в шести месец.

Само преди няколко седмици, младата майка бе с приятелки на топло екзотично място, където да разпуска в безгрижие и на слънце, с много плодове и витаминозни храни, далеч от стреса на цивилизацията.

Карина сподели, че докато пребивавала няколко седмици в Занзибар, й се струвало, че коремът й растял с по-бързи темпове от обикновеното. Сега мама си е вкъщи, а цялото семейство се наслаждава на миговете заедно.

Успоредно татко Дичо не спира да твори музика в домашна обстановка. Той е превърнал част от апартамента си в мини студио, където прекарва с часове.

В момента изпълнителят е на вълна детски песнички, не само заради вдъхновението, а и по съвсем реален проект. Скоро записите ще излязат в албум, койгто феновете вече очакват.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар