Голям скандал в „Капките“: Отнемат короната на Фики заради Дара!

Голям скандал в „Капките“: Отнемат короната на Фики заради Дара!
Гласувайте за статията

Дара е тикана към голямата победа в „Като две капки вода“!

Във време на социална изолация заради коронавируса, шоуто „Като две капки вода“ се радва на чутовен рейтинг. Зрителският интерес е огромен, но се оказа, че емоциите не са само положителни.

Дара

Дара е тикана в „Капките“

На път е да избухне огромен скандал, провокиран от последното разкритие. Източници от кухнята на медията подшушнаха името на големия победител на сезона и това не е всеобщият любимец Фики, а… Дара.

Дарина Йотова печели лайфовете вече два поредни пъти като прави впечатление, че високите й оценки се дават предимно от журито. Разбира се, младата фурия има и многобройни фенове, които я подкрепят с СМС-и. Журито обаче е това, което й осигурява първоначалния трамплин към върха в ежеседмичната класация.

Породи се недоволство в социалната мрежа като много потребители са категорични, че Фики Стораро, а и не само той, правят по-сложни и доста по-добри образи от Дара.

„Смятам, че във всяка една роля си виждам Дара, няма напредък“.

„Това нещо – и аз не знам как да го нарека, е толкова фалшиво, че чак дразни. Едно голямо НЕ….нищо не се получи“.

„Фики, трябваше да победи!“.

„Новата Михаела Маринова! И тази Дара ще я избутат като нея, то е ясно. Уникално предаване, а те отблъскват от него с нагласените им сценарии“, възмущават се зрители в страницата на предаването във Фейсбук.

Факт е, че Дарина се старае много и влага всичко от себе си в пресъздаването на образите. Но е и факт също така, че няколко човека видимо са по-добри от нея. И далеч по-обичани от публиката.

Какво ще се случи в крайна сметка и кой ще яхне новия автомобил, предстои да видим тепърва.

Източник: Show.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар