Ивана горда с протежето си в „Гласът на България“!

Ивана горда с протежето си в „Гласът на България“!
5 (100%) 1 vote

„Пеене като по учебник и пълна подкрепа за победа в „Гласът на България”. Това са само част от суперлативите, които Ивана отправи към протежето си Венета Цонева, след фурора, който направи в предаването!

Изпълнителката не спира да хвали възпитаничката си, която редовно я следва по участия и концерти в страната и чужбина. А днес е решила да се пробва като самостоятелен изпълнител.

Ивана протеже

Протежето на Ивана с фурор в „Гласът на България“

„Искам да кажа браво на Вени, защото тя направи брилянтно изпълнение”, заяви певицата. Ивана бе категорична, че протежето й е изпълнило невероятно всяка част от песента си.

Успех! Ти знаеш, че сме с теб!”, не скри положителните си емоции Ивана, която не може да се нарадва на успеха на колежката си.

Освен Венета в бенда на Ивана са още бузукарката Стояна, както и нейният съпруг – музикантът Румен. Цялата група ходеше заедно по участия преди карантината и редовно правеха турнета и в страната.

Певицата винаги споделя, че пее само с бенда си и не прави компромиси за това. А когато приема участия, Ивана и трупата й са едни от най-желаните музиканти на частните партита, пише „България днес“

Увереността на Ивана в таланта на протежето й, дава сили на Венета да излезе пред прожекторите и да покаже колко е добра. В „Гласът на България” Венета блесна с изпълнение, което е твърде далеч от чалгата. И продължава надпреварата в отбора на Графа.

Преди няколко дни Цонева привлече внимание към себе си, когато пя от балкона на дома си в Пловдив. И сподели, че така искала да повдигне духа на хората, които са в социална изолация.

Тя взела пример от испанците и италианците, които редовно изнасят серенади от балконите си.

Ивана от своя страна сподели с феновете си, че кризата не я огорчава. Приема ситуацията философски, пренарежда приоритетите си и обещава много скоро да сподели конкретни неща, които я карат да се усмихва и да е ок със себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар