Емил Чолаков съсипан след смъртта на жена му: Емо трудно се справя като самотен баща!

Емил Чолаков съсипан след смъртта на жена му: Емо трудно се справя като самотен баща!
3 (60%) 1 vote

Вдовецът Емил Чолаков се справя трудно с живота след смъртта на съпругата си!

Бившият синоптик призна, че не може да гледа децата си и ги вижда много рядко заради работата си на летището, както и ангажиментите покрай риалити формата „Един за друг“. за да подсигури на двете си дъщери всичко нужно, Емо работел на двете места за две заплати. За щерките му помагали неговите родители – Тома и Диляна, които вземали децата при себе си в родния на семейството Гоце Делчев.

Емил Чолаков е съсипан, остана самотен родител и едва се справя с всички задължения

Голяма опора за Емо била и сестра му Ирина, която обаче не можела да му се притичва на помощ непрестанно, защото живее със съпруга си и детето им в Пловдив. Близо два месеца след огромната трагедия, Чолаков все още не е коментирал загубата на съпругата си, която дълго време се бореше с коварната диагноза.

Кръстимира е ученическата любов на Чолаков, двамата имат две дъщерички – Ема, на 14 години, и Дара, само на 4. Кръстимира бе с 5 години по-млада от Емил. Двамата така и не се решиха да се изправят пред олтара и дълги години живяха на семейни начала. Краси се бе отдала на отгледжането на децата, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар