Радина Червенова е знаела за изневерите на Коко, докато се е борила с рака!

Радина Червенова е знаела за изневерите на Коко, докато се е борила с рака!
Гласувайте за статията

Най-малко една година е кръшкал Коко Каменаров на съпругата си Радина Червенова. Тя е знаела, но се е правела на разсеяна!

Бившият директор на БНТ и 8 години по-голямата от него Радина от известно време не живеят заедно заради неговата извънбрачна афера. Неотдавна се разбра, че зад гърба на половинката си Коко е имал връзка с близначката на Гергана Паси – Михаела Калайджиева. В светските среди се шушука, че отношенията им датират поне от началото на миналата година.

Радина Червенова и Коко Каменаров

Радина Червенова е изтърпяла много заради Коко

Още тогава са били засечени на вечеря в елитен италиански ресторант в столицата. По онова време Каменаров все още беше на най-високия пост в сградата на Сан Стефано 29, а Калайджиева – току що назначена във висшия мениджърски екип на един от мобилните оператори като главен директор на отдел „Корпоративна политика“. Кога точно и как двамата са се срещнали и залюбили, остава тайна.

Мълви се, че Радина, която миналата година пребори онкологично заболяване, е знаела за изневерите на съпруга си. Покрай болестта си обаче не му обръщала внимание, тъй като осъзнавала, че най-важното е да оживее, пише Ретро.

„Може да звучи изненадващо, но аз харесвам годината, която измина. Обичам предизвикателствата, те ме карат да се чувствам жива“, сподели Радина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Радина Червенова е знаела за изневерите на Коко, докато се е борила с рака!”

  1. E

    мар. 28. 2020

    Логично,калайджията при калайджийката!

Добавете коментар