COVID-19 нанесе голям удар на звездите!

COVID-19 нанесе голям удар на звездите!
2 (40%) 1 vote

Извънредното положение в страната ще се отрази финансово на Лили Иванова и Васил Найденов!

Двамата бяха сред първите, които обявиха, че отменят концертите си заради епидемията от коронавирус. Според запознати покрай карантината Васко Кеца щял да губи средно по около 50 хиляди месечно, тъй като хонорарът му за едно участие възлиза на 8 бона, а той рядко има под 5-6 концерта в месеца.

Лили Иванова и Васко

Лили Иванова и Васил Найденов с големи финансови загуби

Колежката му Лили ще изгори с още по-крупна сума. Тя вече отмени концертите от първия лъч на националното си турне, което трябваше да започне през април. Певицата е дала алтернативни дати за отпадналите от програмата концерти, но и те са под въпрос, когато експертите смятат, че коронавирусът ще се завърне с нови сили след очакваното затишие през лятото.

Ако това се случи, примата ще загуби повече от 1 милион лева, тъй като билетите за концертите й започват от 30 и стигат до 80 лева. Пропуските за грандиозния финал в София пък достигат шеметните 200 лева. Ако и тези концерти отпаднат, Лили ще загуби по 508 хиляди лева за всеки от двата – колкото е сумата от билетите за всички 5000 места.

Въпреки това звездата не е притеснена от ситуацията. „Ако се чудите как се справям – стоя си вкъщи и се чувствам чудесно“, каза Лили, пише Ретро.

Георги Христов също може да отмени част от националното си турне. То трябва да започне на 28 април в Ямбол, но ако кризисната ситуация продължи, може изявите му да отпаднат. За момента певецът уверява феновете си, че промени в датите няма да има, но си запазва правото да ги премести напред във времето, ако се наложи.

Без халтура в Лондон остана и Димитър Рачков. На 23 март той трябваше да забавлява българите в ангийската столица с моноспектакъла си „Забраненото шоу на Рачков“. От него той очакваше приходи от 150 бона, но заради пандемията шоуто беше отменено. И не се знае дали ще се състои или парите от билетите ще бъдат върнати на хората. Спектаклите му в България също бяха отменени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар