Дарина Павлова изчезна!

Дарина Павлова изчезна!
Гласувайте за статията

Дарина Павлова вече никаква я няма, приятелите й започват да се притесняват за нея. Красавицата изчезна от интернет, явно спазва стриктно карантината, но защо и онлайн?

Вдовицата на покойния мафиотски бос Илия Павлов – Дарина, потъна вдън земя и вече близо 2 месеца не е активна в социалните мрежи.

Дарина Павлова

Дарина Павлова изчезна

Нещо повече – Дарина е заключила Инстаграм профила си, което е неприсъщо за нея. Павлова обича показността и винаги е била изключително активна в интернет пространството.

Нейни последователи в мрежата също изразиха своите притеснения. Те се опасяват, че Павлова може да се е заразила с опасния китайски вирус. 56-годишната бизнесдама спада към рисковите групи не толкова заради възрастта, колкото заради хроничните си заболявания. Неотдавна тя претърпя и операция.

Други пък смятат, че Дарина просто се е уморила от прекалената публичност и е решила да си даде малко почивка. Павлова има връзка с 21 години по-младия от нея актьор Джулио Берути, заради която преди няколко месеца италианските медии не спираха да пишат за нея.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар