България взриви ХХХ сайтовете по време на пандемията!

България взриви ХХХ сайтовете по време на пандемията!
Гласувайте за статията

Истински рекорд по гледане на филми за възрастни отбелязват потребителите в България. По време на извънредното положение, освен с ракия, нашенецът се развлича и с клипчета с неприлично съдържание!

Това бе обявиха от най-големия сайт за възрастни, откъдето наскоро обявиха, че за да направят престоя на гражданите на Европа по-приятен, докато са си в домовете, пуска безплатен достъп до премиум видеата, които са с най-високо качество и не прекъсват заради реклами.

Масово се гледа порно по време на пандемията

България се оказа на второ място по посещаемост в Европа, след Словения. А това бе отчетено от най-големия сайт за филми за възрастни в мрежата, пише „Телеграф”.

Странното е, че сред търсените заявки са Ухан, Covid-19 и коронавирус. А след Словения и България, трета се нарежда Румъния.

В сайтовете най-често се появят търсения на клипове като „Изоставеният Ухан” и „Агент на здравните служби задържа жена, заразена с коронавирус”.

След нас в класацията са още Малайзия, Сърбия, Австрия, Португалия, Сингапур, Колумбия и Филипините. Данните са публикувани от списание „Форбс”. А сайтът за възрастни се посещава от повече от 120 млн. души дневно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар