Ето как прекарват карантината Павел и Венци Венц!

Ето как прекарват карантината Павел и Венци Венц!
Гласувайте за статията

Рап дуото Павел и Венци Венц са посветили времето си покрай извънредното положение на близките и приятелите си!

Венци се е отдал изцяло на грижите на малката си дъщеричка Агуая и не спира да споделя съкровени моменти от престоя им вкъщи. Последното видео, което публикува, показваше как храни дъщеря си.

Павел и Венци Венц

Павел и Венци Венц използват карантината, за да бъдат с любимите си хора

Явно на Венци не са му чужди нито смените на памперсите, нито участието в грижите за бебето.

„За нея искам само да е здрава, щастлива и да стане смислен човек. Не съм от родителите, които искат да виждат свои копия в огледалото и планират бъдещето на детето си още преди да се е научило да изписва правилно името си”, разказва рапърът, пише „Телеграф”.

Междувременно упорито се шушука, че рапърът вече не живее с майката на дъщеря си Мелани, а с танцьорката от Ница Деа Ангелова. Двамата споделяха редовно снимки от почивките и ваканциите си. Венци не коментира слуховете, но отдавна е дал да се разбере, че с майката на дъщеря му не са влюбени един в друг и просто се събрали, защото искат да имат общо дете.

Павел пък е все така влюбен в моделката Кристин и дори вече живее заедно с нея. Двойката се радва на времето си заедно, а красавицата е виртуоз в кухнята и не пропуска случай да изненада любимия си с вкусни ястия.

Павел признава, че тя е първата жена, без която не може да си представи живота си. И това го вълнува и плаши едновременно.

Павел и Венци споделят и как разпускат. Първият обожава моторите, а вторият книгите. Най-често такива им подарява продуцентката им Саня Армутлиева.

Двамата минали и през тежки изпитания. Преди време, малко преди снимките на „Хавана”, Венци Венц открил образувание в долната си челюст. Съмненията за рак го карат да събере най-близките си хора и да им очертае най-лошия сценарий на лечение.

„Не се разбра какво беше. Снимаха челюстта, но не направиха пункция. Заминахме за Куба, намерих отровата от скорпион и всичко изчезна. Вярвам, че човешкият мозък да се оправи с всичко.

Ако мога да дам един съвет на близките си, той ще е „Погледни се в огледалото и се усмихвай по-често—ако си здрав и прав, нямаш сериозна причина да гледаш света накриво”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар