Слави в паника за живота си: Дългия ходи само до „Левски Г“ за шоуто си!

Слави в паника за живота си: Дългия ходи само до „Левски Г“ за шоуто си!
Гласувайте за статията

Слави Трифонов се е установил в баровското си имение в затворения комплекс „Делта хил” в пернишкото село Кладница!

Шоуменът и новопоявил се политик не мърда от луксозното си жилище, освен когато трябва да пътува до сградата на телевизията си 7/8 ТВ, за да запише предаването си. Дългия бил доста притеснен заради коронавируса и преустановил каквото и да било общуване с външни хора. Като излезе от имението си, задължително слагал предпазна маска и дезинфекцирал навсякъде по пътя си.

Слави Трифонов

Слави Трифонов има фобия от болести

Просторната къща е ситуирана на 1200 квадрата застроена площ. Тя притежава собствен киносалон, фитнес зала и външен басейн, отопляван със соларни батерии. Дворът на Слави пък е с внушителните 4 декара, барбекю, три беседки и множество дървета и редки растения. Наскоро учиндолецът за пореден път се опита да продаде един от най-скъпите си апартаменти в столичния квартал „Борово” за 2,6 млн.лв.

Междувременно стана ясно, че шоуменът е дарил 100 000 лв. за допълнително възнаграждение на лекарите, медицинските сестри и санитарите в Александровска болница. „Винаги съм знаел, че Остап Бендер е прав. Той казва: „Проблемът със спасяването на давещите се е проблем на самите давещи се”. И тъй като ние, всички, заедно с вас сме попаднали в момента в едно блато, явно ще трябва сами да се оправяме. Всеки както може и с каквото може. И ето аз, лично, реших следното: Тъй като в Александровска болница има 35 души – медицински сестри и санитари, които са в пряк досег с болните от коронавирус, а заплатите им, благодарение на българското правителство, са унизителни. Затова аз реших лично да даря 100 000 лв. за допълнителни възнаграждения за медицинските сестри и санитарите, които се грижат за болните от коронавирус. Това правя аз. Обаче то не съм само аз. „То” сме ние. И като казвам ние, се сетих за капачки за кувьози, пари за „Българската Коледа”, пари за непрекъснати благотворителни акции”, обяви Дългия в предаването си.

Той призова депутатите, както и министрите и президента Румен Радев да дарят парите от заплатите си за конкретни мерки за справяне със заразата от коронавирус. Както е известно, неговата по-голяма сестра Петя е рентгенова лаборантка от плевенска болница и Слави лично е пристрастен към проблемите на здравните работници у нас.

След като обяви дарението си за персонала на болницата, ден по-късно Трифонов го пренасочи към Министерство на здравеопазването. Заради промени в законодателството се оказало, че той не може да дари стоте хиляди директно на тях. Законът го задължавал да преведе парите в дарителската сметка на здравното министерство. Шоуменът публикува в личния си профил във фейсбук, че иска да е сигурен, че парите няма да бъдат пренасочени другаде. Затова в писмо до здравния министър Кирил Ананиев той изрично уточнил, че волята му като дарител е „тези пари да достигнат до тези достойни 35 мъже и жени, санитари и медицински сестри в Александровска болница.

Дарението на Трифонов е едно от многобройните, които прави всяка година. Шоуменът често подпомага лечението на болни деца и финансира операциите на нашенци в чужбина, но без да го афишира, пише Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар