Коронавирусът не спира българското Барби: Андреа си уголеми устните за 18-ти път!

Коронавирусът не спира българското Барби: Андреа си уголеми устните за 18-ти път!
Гласувайте за статията

Някои жени просто не могат да видят границата между красотата и натрапчивостта. Именно такъв е случаят с Андреа Иванова!

Няма спирка за българското Барби. 18-та поред процедура по уголемяване на устните с хиалурон направи студентката в Софийския университет Андреа Иванова.

Андреа Иванова

Андреа Иванова не се спира

„Това се случи на 13 март, точно когато обявиха извънредното положение в страната. Няма да се отказвам от тези процедури и с нетърпение очаквам карантината да отмине, за да продължа с 19-та процедура“, сподели пред „България Днес” 22-годишната бургазлийка.

След като славата й достигна цял свят, блондинката дори се радва на отстъпка при медиците, които посещават. Така за последната процедура вместо обявените 400 лв. Андрея платила 315 лв.

„ Абсолютно безвредно е и няма опасност от заразяване с коронавирус. Единствената разлика е, че медицинските лица бяха с маски последния път. Сега се мажа с едни кремчета, за да не се напукват устните ми от студеното време”, обяснява атрактивната студентка Андреа.

Тя не се страхува от разпространяване на коварното заболяване. Не носи предпазна маска, нито ръкавици, но спазва стриктно забраните за разходка навън и излиза единствено до аптеката и хранителния магазин. „Притеснявам се по-скоро за баба и дядо, отколкото за мен. Не общувам с много хора, освен в социалните мрежи, и съм изолирана”. – казва тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар