Кристиан Костов шокира: Искам в Китай!

Кристиан Костов шокира: Искам в Китай!
Гласувайте за статията

Да се върне в Китай иска младият певец Кристиан Костов. В момента музикантът, който класира България на второ място на Евровизия, е под карантина в Русия и не се чувства особено добре затворен между четири стени.

Криси е свикнал да излиза и да се разхожда из паркове и градинки. Но в Москва положението е като у нас – това е забранено.

Кристиан Костов

Кристиан Костов иска отново в Китай, но заради коронавируса това в момента е невъзможно

Затова Костов си мечтае да се върне в Китай. Голяма част от миналата година той изкара в най-многолюдната страна. Криси има планирани пътувания до Азия, но те се отлагат заради пандемията.

„Искам да се върна в Китай, наистина много ми липсва“, признава Костов.

В Китай той постигна големи успехи. Там младият изпълнител спечели симпатиите на хората с участието си в музикално предаване. Крис намери и любовта докато бе в азиатската страна. Българинът успя да омае китайската си колежка Лиша Миндзъ. Изпълнителката е с цели осем години по-голямо от нашенеца. Лиша също участва в музикалното риалити. Покрай снимките на шоуто пламва любовта им. Двамата редовно се чуват и споделят интимни неща. Половинката на родния музикант е категорична, че всичко ще отшуми, както се случва в нейната страна, пише „България Днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар