Напук на скандала със свекъра й: Ива Софиянска се завърна!

Напук на скандала със свекъра й: Ива Софиянска се завърна!
5 (100%) 1 vote

Ива Софиянска отново е на работа, въпреки че свекърът й е един от най-издирваните хора в България. Журналистката се старае това да не влияе върху професионалните й ангажименти!

След като два месеца отсъстваше от ефира на Нова телевизия, Ива Софиянска пак е на екран. Дългото й отсъствие предизвика слухове, че водещата е уволнена след скандала с мъжа й и неговия баща Антон и Васил Божкови.

Ива Софиянска

Ива Софиянска се завърна на екран

Дъщерята на бившия кмет на София Стефан Софиянски интервюира Адриана Тюркмен, която е заразена с коронавирус. Материалът беше излъчен днес в сутрешния блок на медията.

Ива временно стопира рубриката си „Говори с Ива” заради проблемите на свекъра си Васил Божков с правосъдието, които засегнаха косвено и нейното семейство. Неотдавна Антон Божков изненадващо бе задържан и прекара 72 часа в ареста, преди да бъде пуснат под гаранция от 1 милион лева. В съдебната зала да го подкрепи плътно до него беше и съпругата му.

Източник: HotNews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Напук на скандала със свекъра й: Ива Софиянска се завърна!”

  1. Мария Боневащ

    мар. 28. 2020

    Има, има много общо, не само със “свекъра” си, има с баща си и т.н. Има толкова общо с много крадци, че няма място на “телевизора”. Нищо не можем да научим от нея!

Добавете коментар