Идеи за времето у дома по време на кризата

Идеи за времето у дома по време на кризата
Гласувайте за статията

Стоенето у дома е приятно, но ако това е за по-дълго време, мнозина могат да се почувстват еднообразно. Е, ако се опитаме да извлечем позитивите от всяка ситуация, можем да предположим, че извънредното положение у нас, предлага някои възможности да свършим полезни неща или да отделим време за любими занимания.

Така например можем да отделим време за четене на книги, които отдавна искаме да прочетем, да се занимаваме с настолни игри, да плетем, шием и т.н. Да изпробваме нови рецепти, да готвим любими ястия за близките си хора. 

И да не пропуснем времето с любимите технологии, макар и под карантина, можем да изгледаме набелязани отдавна любими филми или да се отдадем на видео игри с часове. Но може и да се занимаваме с медитация, да рисуваме или да започнем писане на книга и т.н

и също нещо полезно, в дните у дома, имаме шанса да започнем различни онлайн обучение. Напоследък те са още повече, а много се предлагат и безплатно, заради световната ситуация към момента.

И най-важното е да се грижим един за друг, но и да и да ползваме дните у дома да бъдем с любими хора за по-дълго. Нека във всяка ситуация виждаме добра възможност, може би ще преживеем по-лесно кризата сега по време на карантина.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар