Лорд Минчев в акция: Камелия да се обнови с един…лампион, Шерил Кроу облечена в подправки + още

Лорд Минчев в акция: Камелия да се обнови с един…лампион, Шерил Кроу облечена в подправки + още
Гласувайте за статията

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“

Маймарова и Симона Пейчева- модни находки!

Новото лице на българския СПА пазар Нуртен Юнсев се нарежда до най-добре облечените заети жени у нас. Стилно червено сако, напомнящо горната част на мъжки фрак, се връзва удачно с черния кожен панталон. Така емблематичното заглавие на Стендал оживява в центъра на една престижна церемония, каквато е Бизнесдама на годината. Прекрасно впечатление прави и Симона Пейчева, чиито достойнства отдавна съм коментирал но ми е приятно да припомня. С нов поглед и от различен ъгъл разглеждам вечерната рокля, импонираща на всички естетически правила от последните и предстоящи сезони. Козметичната кралица Цветелина Маймарова освен награждаваща, може да бъде и поощрена за своя стил , винаги поддържащ светъл баланс върху податливия светски паркет.

Евгени Минчев

Евгени Минчев с нова наказателна акция

Шерил Кроу облечена в подправки…

Не очаквам много от Шерил Кроу и като към дама, коментарът ми ще бъде снизходителен. Но няма да отмина преобладаващата облачност във всеки „споменат” върху роклята нюанс. Без да съм добър в кулинарията, мисля, че певицата е била модел на изложение на подправки а роклята и е представителният форум на събитието. Виждате ли как вляво и вдясно, надолу и нагоре циркулират ароматите на десетки подправки, като горчица, риган, розмарин. В синьото се оглежда приликата на странна течност, в която всичко това възвира и разнася тежък аромат околовръст. Роклята сама по себе си е тромава, отпусната, сякаш върху и са приложени стотици обиди и обвинения, сякаш платът настоятелно е искал да бъде перде а са го направили на дреха. Прическата е като за момиче някъде от Тексас, без претенции, с фиба, която спокойно може да е колибри, кацнало незабелязано там. Обещах да съм кратък и учтив.

Бай Елтън плува в лилави води

Дами и господа, моля посрещнете цветът на сезона- лилавото. Моля, опънете /не Елтън/, червен килим пред брошките на голямата британска звезда, без чиито патронаж не минава нито едно ексцентрично събитие. Огромните черни ревери с ревността на гарван, грачат „грозно, зловещо” пред знаменателната визия. Без тях степента на лилавото би била далеч по-незначителна и незабележима, нямаше да има място и за тази безвкусна според мен брошка, търсеща място в космоса. Съвсем неуместен е и цветът на ризата отдолу. Той съвпада по тембър с тревожността на детска сатенена пижамка, окачена в будоара на неродено бебе. Брошката- истински кристален храст, е разтворил крака в очакване на оплождане от одобрителните хорски очи. Моят чифт очи обаче отказва да участва в този хор, мога само да съжаля, ако сър Елтън е платил за това повече от 175 паунда след отстъпката. Очилата са балкон от който се произнася нечие модно невежество. Там е съсредоточена разтопената същност на пластмаса, от която можеха да направят един полезен термос за кафе или чай. Чай ли казахте- нека помолим мистър Джон да се преоблече поне за чая в пет.

Леонардо на моден пазар между осем и десет…

Твърде млад е все още Леонардо ди Каприо за да се носи като чичко от категорията за пазаруване между 8.00 и 10.30 часа. Освен, че е качил доста на тегло, актьорът очевидно нехае за визията си, която натежала, заслужава далеч по-отговорно внимание. Този костюм, който не блести с извънредни качества, закопчан така дисциплинирано, очертава набъбналия ханш на Леонардо. Ако отвори поне едното копче, самият плат щеше да разпредели гледката и внушенията от нея така, че да се разсеят неудобните очертания. Напълно безобразни прическа и брада. Те отнемат всичко фино и нежно в ди Каприо, което искаме да бъде до края на кариерата си. Без тази брада лицето би съхранило момчешкото си излъчване и би придало онзи подкупващ чар, който съзираме в ролите му от Титаник до Вълкът на Уолстрийт. Пригладените коси състаряват господина а спортните обувки са вик за младост, който отеква далеч във Вселената и може би един ден ще се върне при него като чифт дебели пантофи пред камината.

Камелия да се обнови с един…лампион!

Колко щеше да бъде хубаво да обединя тези визии, едва побиращи се в пространството. Вляво- Камелия, стил „бела съм, бела юначе” и вдясно- един лампион- почти неразделна част от кадъра. Нека първо се спра на водородните бомби в колието на певицата, така напрегнато подредени, че всеки полъх на вятър или кихавица, биха предизвикали взрив. За набъбналото бюстие също мога да кажа, че е „бомба”, там трябва само поглед или топла длан за да бъде то вкарано в употреба. Белият жакет въздейства като хладен военен мундир в инак топлата атмосфера. Липсват само няколко лампаза, три метални копчета и ето ти теб женска линия на генерал, генерално вкаран в модата. И пак- лампионът, на когото разчитам най-много в тази композиция, може да бъде на главата на Камелия, откъдето не само да наблюдава света но и да направи певицата още по-забележителна. Косите се спускат готови за пролетта, но леко обезсърчени от снега. Да, шапка наистина си трябва, не знае човек кога слана ще заслани или кога чак ще отворят фризьорските салони.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар