Жената на Криско го ощастливи с нови цици!

Жената на Криско го ощастливи с нови цици!
Гласувайте за статията

Половинката на рапъра Кристиан Талев – Криско има нови придобивки. Бившата танцьорка и стюардеса Цветелина Петрова си е сложила силиконови импланти в бюста. Запознати издават, че тя обмисляла такава операция още по време на бременността си и едва изчакала да роди дъщеря си Амая, за да легне под ножа!

Близки до Петрова твърдят, че тя се оперирала още преди месец. Младата майка не е прекалила с кубиците, но определено разликата се забелязва. За интервенцията платил Криско, който броил над 10 бона, за да може половинката му да напълни пазвата. Макар че слави като стиснат габровец, напоследък изпълнителят все по-често развързвал кесията и угаждал на жената, която го дари с дъщеря.

Криско и Цвети

Криско купи нови цици на жена си

Цвети отдавна искала да напомпа бюст, но все не решавала на операция. След раждането на бебето Амая обаче преценила, че няма закъде да отлага повече и си записала час за консултация при известен пластичен хирург. Специалистът преценил, че повече от 350 кубика не са й необходими и Петрова му се доверила.

Бившата стюардеса не крие, че е почитателка на естетичните корекции, но с мярка. Тя си уголемява устните с хиалуронова киселина, а лицето си подлага на различни скъпи процедури за изглаждане на кожата. След като роди, суетната брюнетка прекарва и доста време в тренировки. Тя се бореше с 4-5 излишни килограма, останали от бременността, но със спорт и хранителен режим успя да ги стопи. Покрай нея Криско също се е запалил по здравословния начин на живот и отслабна драстично. Допреди година-две той тежеше над 80 килограма, а сега е малко над 60.

Талев и Петрова са заедно от три години и твърдят, че се разбират отлично. Въпреки плъзналите слухове, че възнамеряват да сключат брак, те все още не планират сватба. Семейството се е посветило на бебето Амая, което се появи на бял свят в края на септември. Още по време на бременността Цветелина се отказа от работата си на стюардеса. Тя се опасявала, че полетите на дълги разстояния ще й донесат неразположения. Някога красавицата се изявяваше и като танцьорка, но и това остана в миналото, пише „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар