Няколко лесни начина за по-добър живот

Няколко лесни начина за по-добър живот
Гласувайте за статията

Няколко лесни начина за по-добър живот, ще споменем само няколко начина за по-хубав и здравословен живот.

Ето няколко малки трика – да слагаме по-често лимон в чая. Да ползваме повече маслини. Да ядем плодове и зеленчуци. Хранителният режим е сред основните неща за удължаване на живота. Към полезните неща можем да добавим още сурови ядки и киви.

Други полезни съвети са да спим с чорапи, затоплените крайници са важни, за да не настинем. Добавете канела в кафето, ползвайте повече оцет в храните си.

Освободете се от лошите си мисли. Вечеряйте по-често на свещи. Опитайте да гледате телевизия пеави за малко, полезно е за гръбнака.

Когато готвите ползвайте повечко зехтин. 

И още старайте се да се успокоите, не влизайте в спорове и скандали преди да се обмислили нещата. Кофеинът помага за главоболието. Ако вземете хапче за глава, с чаша кафе ефекта ще се подсили. Полезно е да масажираме главата си , за ободряване. А знаете ли, че яденето на зелени ябълки помага за мигрена.

Един добър навик е да режем храната си на малки хапки, когато се храним, така се спомага добрата храносмилателна система. Вземайте по-често аспирин, след консултация в лекуващия ви доктор, като цяло аспиринът спомага за намаляване риска от сърдечно съдови заболявания.

И накрая мийте добре ръцете, но и под ноктите , там се задържат множество невидими бактерии, цитират и в MSN.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар