Рачков потресе Хилда Казасян: Размята се пред нея по боксерки! (виж тук)

Рачков потресе Хилда Казасян: Размята се пред нея по боксерки! (виж тук)
Гласувайте за статията

Рачков шокира Хилда Казасян като се появи по боксерки!

Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека са обличали какви ли не странни „тоалети” като водещи на „Като две капки вода”. Актьорите са изскачали и в рокли, и в трика.

Рачков

Хилда Казасян остана шокирана от Димитър Рачков, за кой ли път…

Едва ли обаче някой е очаквал да види боксерките на Рачков. При това не става въпрос за реквизит от гардероба на предаването, а за лично неговото бельо.

Това се случи миналия понеделник. Шоуменът не успя да се преоблече и излезе на сцената с риза, сако и ластични боксерки. Но пък бяха в тон с останалата част от облеклото му.

„Е, ми, не успях да се преоблека! Нямах време!”, оправда се Димитър Рачков, щом излезе на сцената в необичайния ансамбъл и по чорапи, пише вестник „Уикенд“.

Той срещна втрещения поглед на Хилда Казасян, която като че ли се чудеше дали действително е по боксерки или това е поредната му шега. Като жури в шоуто, джаз певицата имаше възможност да види бельото на Рачков отблизо. Усмивката на Хилда застина, а после се разсмя.

„Снимай ме американски – от кръста нагоре”, даде идея водещият на оператора. През това време колегата му Зуека явно все още се преобличаше. А и не беше негов ред да обяви изявата на Джей Джей като фронтмена на група „Тангра” Чочо Владовски.

Секунди преди Рачков да изскочи по боксерки, традиционно бе излъчено интервю с участника, което се водеше от Зуека. Всъщност и колегата му не обяви изявата, а само я анонсира, защото беше време за реклами.

След краткото прекъсване, Митето вече имаше панталони към ризата и сакото и със Зеука заедно представиха изявата на Джей Джей като фронтмена на група „Тангра”, големият Чочо Владовски.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар