Глобяват водещата Диана Найденова за нарушения! (виж тук)

Глобяват водещата Диана Найденова за нарушения! (виж тук)
Гласувайте за статията

Диана Найденова не спазва правилата за движение, може да бъде глобена!

От 3 години и половина водещата на авторското предаване „Карай направо” по Нова телевизия Диана Найденова пътува в нарушение. Всяка събота журналистката разговаря с най-актуалните събеседници у нас.

Диана Найденова

Диана Найденова често е хващана в нарушения

Идеята на предаването е гостът да стои зад волана, а докато пътуват из столичните улици, Найденова и нейният гост да си бъбрят непринудено.

„Имала съм случаи, в които те не се чувстват комфортно да управляват колата и го правя аз. Цецка Цачева, Корнелия Нинова и Радан Кънев пожелаха да се возят”, коментира бившата „Мис челюсти”.

Дори, когато сяда на шофьорското място обаче, водещата пренебрегва мерките за безопасност. И не слага предпазен колан. Нарушение, за което законът за движение по пътищата предвижда символичната глоба от 50 лв.

В същото време събеседниците на Найденова са изрядни и още със сядането си в автомобила се закопчават.

Наблюдателни зрители на „Карай направо” също забелязаха нарушението на журналистката и изразиха възмущението си в социалните мрежи. „Какъв пример дава в национален ефир?”, палят се фенове на предаването, пише вестник „Уикенд”.

В последното издание на „Карай направо” още със сядането си в автомобила на главния здравен инспектор доц. Ангел Кунчев, който е и член на щаба за борба с коронавируса, Найденова бе на една ръка разстояние от него.

Водещата обаче побърза да уточни, че с негово позволение не носи предпазна маска повреме на пандемия и извънредно положение. Тя обаче изказа притесненията си, че общуването им на по-малко от метър, не е съвсем безопасно.

„Права сте! Това е една от най-неприятните особености на заболяването, че 50-60 % от хората ще го карат или с леки симптоми, или въобще няма да имат такива. Има вероятност да заразавят масово около тях”, заяви доц.Кунчев. И уточни, че мерките, които са взети у нас не са най-крайните.

„Хората трябва да предприемат мерки, но да не се поддават на паниката от коронавируса, защото тя няма да доведе до нищо добро”.

Този съвет бе дал в предаването и лидерът на партия „Воля“ и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки. Събеседникът на Найденова бе поставил предпазния колан, но не и водещата Диана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар