Борис Дали пробва нещо ново!(Ето с какво се занимава)

Борис Дали пробва нещо ново!(Ето с какво се занимава)
Гласувайте за статията

Борис Дали се захвана с нещо ново в период на социална изолация

Поп фолк чаровникът Борис Дали, който обича да си повишава адреналина, сега определено няма да скучае. След като взе доста интересно решение с какво да се занимава по време на карантината.

Борис Дали

Борис Дали се учи да свири на кларинет

Най-новата му страст е да се научи да свири на кларинет, а идеята му дошла спонтанно, след едно участие и затова за рождения си ден наскоро той си подари не един, а два кларинета, пише Блиц.

С мини-концерт вкъщи изпълнителят изпробва новите придобивки пред цялото семейство. Певецът признава, че спазва социалната изолация и в момента довършва много неща вкъщи, които е отлагал във времето.

Липсват му музикалните срещи с почитателите на поп фолка, но вярва, че заедно ще се справим в този труден момент.

Припомняме, че преди време тръгна информацията, че популярният чалга певец се е разделил с жена си и майката на децата му Лили Станчева го напуснала, пише hotnews.bg.

Лили явно не е могла да преглъща повече изневерите на мъжа си, който още от самото начало на музикалната си кариера започна да скитосва по нощите с различни жени и да се възползва от славата си.

Публична тайна е, че Борис Дали си ляга с най-различни красавици и кажи-речи във всеки град си има по една любовница. За някои от похожденията му Лили знаела и му вдигала системни скандали.

Все пак те намираха общ език в името на двамата им синове, но днес положението е различно.

Според мълвата този път причината е, че певеца си имал официална любовница, с която дори живеел в София. Това вече нямало как да бъде простено от половинката му.

Борис Дали и Лили имат двама сина – Константин и Красимир, които ще се отглеждат от майката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар