Рапърът Венци Венц съвсем заряза майката на дъщеря си: Заживя с новата! (виж тук)

Рапърът Венци Венц съвсем заряза майката на дъщеря си: Заживя с новата! (виж тук)
Гласувайте за статията

Рапърът Венци Венц заживя с новата си изгора, съвсем заряза майката на дъщеря си!

От скука или от любов, рапърът Венци Венц се нанесе при новото си гадже. И да, това е окончателното му решение, поне за момента, разбира се.

Венци Венц

Рапърът Венци Венц заживя с новата си изгора и паряса тази, която му роди първото дете

Скандалният изпълнител се реши на сериозна крачка в личния си живот. Венци Венц, който отдавна заяви, че не е моногамен, заживя с танцьоркара Деа Ангелова.

Която до такава степен е завъртяла главата му, че той е забравил полигамията си. Двойката се издаде по време на едно от живите включвания на Венци в Инстаграм. На него ясно се вижда общото жилище на двамата и как Деа сглобява новите им столове.

Блондинката и рапърът обиколиха няколко европейски града през изминалата година, а връзката си разкриха на сватба в Монако.

Венци Венц, който има дъщеря от асистентката си Мел, така и не заживя с тях. След като Агуая се роди, рапърът често преспиваше в апартамента на майката, но това не продължи дълго.

Той и Деа се познават отдавна, а любовта им пламна на много по-късен етап. Въпреки, че е много активен в социалните мрежи, рапърът не коментира личния си живот, пише вестник България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Рапърът Венци Венц съвсем заряза майката на дъщеря си: Заживя с новата! (виж тук)”

  1. Елена

    мар. 31. 2020

    То,един ВЕНЦИ,то един ВЕНЦ!Мале,мале!

Добавете коментар